MARCUS 4-18-4

Så arrangerer vi igen Marcus 4-18-4 efter et års pause pga DM serien. Triathlonstævnet henvender sig særligt til de helt nye i sporten, som aldrig har prøvet triathlon før eller som kun har lidt erfaring. Børn og unge ned til 12 år er også velkomne.

LØRDAG D. 18. AUGUST 2018

Randers Freja Triathlon inviterer endnu engang til triathlonstævne på distancen 4/18/4 dvs. 400m svømning, 18km cykling og 4km løb. Igen i år sponseres stævnet af klubbens sponsor tøjbutikken Marcus, Randers. Hvis du drømmer om at gennemføre din første triathlon, så er Marcus 4-18-4 det perfekte stævne. Her er plads til alle, uanset niveau. Du kan sagtes deltage selvom du kun kan svømme brystsvømning. Og det er heller ikke nødvendigt med en racercykel – en citybike, mountainbike kan sagtes bruges. Det vigtigste er at du gennemfører og har det sjovt.

Svømningen foregår i Water and Wellness, men skiftezonen ligger ved siden af vores klubhus. Efter svømmeturen bliver der en lille løbetur op til skiftezonen.

Vi opgraderer tidstagningen, som varetages af Sportstiming. Der vil blive mellemtider efter svømning og cykling samt en sluttid.

INFORMATION

Dato: 18. august 2018 med start kl. 11.

Startsted: Freja´s klubhus, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV

Afhentning af startnummer: fra kl. 9:00 – 10:30 Startnumre udleveres fra klubhuset.

Der er 200 pladser i alt. Er stævnet udsolgt annonceres dette på vores hjemmeside og Facebook. Eftertilmelding kr. 30.

Der vil være kage og drikkevarer til deltagerne efter stævnet. Men der vil også være mulighed for at købe sodavand, mad mv i klubhusets cafeteria.

Der udleveres et armbånd i Water and Wellness's reception, som kan anvendes til et skab i omklædningen samt efterfølgende bad.

Prisen er kr. 195 inkl. unik deltager t-shirt og medalje.

Tilmelding på Sportstiming.dk  

TIDSPLAN

 • 09:00 Afhentning af startnumre
 • 10:15 Racebriefing
 • 11:00 Heat 1
 • 11:20 Heat 2
 • 11:40 Heat 3
 • 12:00 Heat 4
 • 13:30 præmieoverrækkelse

ALDERSGRUPPER

Kvinder og mænd konkurrerer i nedenstående aldersgrupper.

 1. 12 - 15 år
 2. 16 - 17 år
 3. 18 - 39 år
 4. 40 år +

Der er medaljer til aspiranter og børn.

PRÆMIER

Der er præmier til nr. 1, 2 og 3 i hver aldersgruppe.

Alle deltagere får en medalje og en finishertrøje

LØBSNUMRE

Startnumre kan afhentes i sekretariatet, som er placeret i klubhuset. Udover chip udleveres nummerark til hjelm og cykel.

CYKEL CHECK-IN/OUT OG SKIFTEZONE

Ved check-in af cykel kontrolleres hjelm og om cyklen er påført startnummer. Cykler skal placeres på den plads med dit startnummer. Check-in fra kl. 09:00 – 11:00.

Der må kun placeres cykel og konkurrencetøj i skiftezonen. Alt udstyr, skal placeres i en kasse placeret ved siden af din cykel. Vi stiller en kasse til rådighed for alle deltagere.

Ved udleveringen af cykel kontrolleres startnummer på cykel i forhold til dit startnummer.

STARTLISTE

Startlisten og heatinddelingen kan ses på Sportstiming 2 dage før løbet.

RESULTATLISTE

Resultaterne kan ses straks efter stævnet på Sportstiming.dk. Sportstiming har App til mobil, så I kan følge deltagerne hele vejen.

PARKERING

Banedanmark er ved at etablere el på strækningen fra Aarhus til Aalborg og der er derfor en del arbejde i området. Det betyder også at antallet af parkeringspladser er færre end normalt. Det er vigtigt, at I ikke bruger parkeringen på Water and Wellness, da I risikere en bøde. Der er en grusparkering lige nedenforklubhuset samt ved Randers Arena.

TRIATHLON

Distancen er 400m svømning i 50m indendørs svømmebassin, 18km cykling og 4 km løberute. Der vil være flere heats opdelt efter deltagernes forventede svømmetider. Ved tilmelding angiver du din forventede svømmetid på 400m.  Der kan ikke skiftes heat efter startlisten er gjort tilgængelig. Hjelm er påbudt under cykling. Drafting er ikke tilladt. 10 meter reglen gælder.

RUTERNE

Det er meget vigtigt, at du sætter dig ind i ruterne inden stævnet, så du selv har en ide om hvor du skal cykle/løbe hen. Vi har dog gjort vores bedste for at finde ruter, som er lette at finde vej på og der vil også være skilte, streger på vejen og vejvisere hvor der drejes på cykel- og løberute.