MELD DIG IND HER

Du har sikkert gået et stykke tid og tænkt på at triathlon eller open water svømning måske kunne være noget for dig? Eller måske kunne du godt tænke dig at lære at svømme crawl. Vi får ca. 20-30 nye medlemmer hvert år og næsten alle er startet fra bunden med crawl. Og faktisk har alle som har deltaget i vores træning og som har arbejdet for sagen, blevet habile til crawl. Det er klart vores svømmetilbud, som er mest populært blandt vores nye medlemmer, hvorfor vi også har flere tilbud til begyndere (se under svømning). Du har måske set os svømme i Water and Wellness og tænkt "de svømmer godt nok hurtigt". Lad dig ikke skræmme af det, vi har hold for alle niveauer, uanset om du er 15 år eller 65 år.

Måske du allerede har prøvet triathlon og træner på egen hånd? Men bare venter på det rigtige tidspunkt? Der er ingen grund til at udskyde beslutningen, for der er bare så mange fordele ved at træne med andre triatleter.

Sådan gør du

Skriv en mail til Allan Dalsgaard, som sender velkomstmateriale til dig. Gå ind på vores "klubmodul" og opret en profil. Herefter kan du logge ind og betale dit kontingent. Du får dog mulighed for at træne med et par gange, inden du betaler kontingentet. 

Fordele

De primære fordele ved at være medlem i en klub er træningsfællesskabet, sparring, kammeratskab og muligheden for at dele dine bedste oplevelser og interesser med andre ligesindede personer.

Økonomiske fordele

Det koster en del at svømme i offentlig svømmehal og det er ofte meget kedeligt, når man er alene. Du får muligheden for at svømme op til 6 gange pr. uge og endda med en træner på kanten. Hertil kommer de rabataftaler vi har med f.eks. Nyt Syn, TYR, Løberen og energi fra Powerbar.

Vores tilbud

Svømmetræningen er nok det, som fylder mest af vores tilbud. Vi har 7 svømmehold fordelt på  2 "Lær crawl" hold og 3 tider for let øvede/øvede og en tid uden program/svømning på egen hånd. Vi cykler 2-3 gange afhængigt af årstiden og har 2 gange løbetræning. Alle tider er med træner.

Herudover afholder vi i gennemsnit 1 klubaften om måneden vedrørende eksempelvis sæsonplanlægning, udstyr, sportspsykologi mv. Klubben afholder endvidere 2 træningslejre i foråret i henholdsvis Silkeborg og Harzen. Herudover er der medlemsarrangerede træningslejre til Mallorca og La Santa Sport.

Hvad koster det?

Kontingentet udgør kr. 800 pr. halvår og løber 6 måneder fra den dag, du betaler første gang. Kontingentet er inkl. licens til Dansk Triatlon Forbund. Unge og børn under 18 år betaler kun kr. 200 pr. halvår.

Familierabat

Vi yder familierabat til familiemedlem nr. 2 og resten af husstanden. Det kræver, at I har samme adresse. Rabatten udgør 50 procent, så dine børn vil kunne træne med for kr. 100 pr. halvår. Det finder du ikke andre steder.

Hvilket hold skal jeg svømme, cykle og løbe på?

Læs mere om de forskellige niveauer under træning

Intromøde for nye medlemmer

I januar/februar og september måned afholder vi intromøde for nye medlemmer, hvor klubbens træningssystem, træningstider og trænere præsenteres.

Intromøde afholdes i vores klubhus på Viborgvej 92a. Det er det røde hus lige ved siden af stadion. Husk, at parkere på grusparkeringen nede ved Viborgvej.

Udstyr

Vi har svømmefødder, som du kan låne i forbindelse med svømmetræning. Overvej selv at anskaffe en centersnorkel og en pull buoy.

Triathlon er en udstyrssport, men det er meget individuelt, om man køber alt udstyr første år eller over en længere periode. Vores holdning er, at du drøfter udstyr med dine nye klubkammerater, deltager til klubaftner og i øvrigt "suger" til dig. De fleste har løbetøj og sko. Herudover kræver det kun en cykel, hjelm, badebukser og svømmebriller.

Klubtøj

Vores klubtøj består af trisæt og -dragter samt cykeltøj til både sommer og vinter. Vi har et lille lager af trisæt og-dragter, men cykeltøjet skal bestilles. Vi bestiller tøj ca. 2 gange om året og leveringstiden er 8-10 uger. Datoer meldes ud i vores Facebookgruppe.

Klublokale

Når vi afholder møder, klubaftner og foredrag, så er det som udgangspunkt i Freja´s klubhus på Viborgvej 92a.

Klubmodul

Efter du har meldt dig ind, får du adgang til klubmodulet. Her kan du bl.a. finde dit licensnummer, som du skal bruge, når du skal tilmelde dig konkurrencer. Det er også her, at du skal betale kontingentet.

Personlige trænere

Når du er kommet igang og evt. søger en personlig træner, så er flere af klubbens trænere også personlige trænere. Vores cheftræner Bo Ballegaard kan hjælpe med triathlonprogrammer mv og Morten Brøndum kan hjælpe med svømmeprogrammer. Personlig træner koster en del og prisen aftales med trænerne.

En del af Randers Freja

Randers Freja Triathlon er en del af Randers Freja